Ozon therapie voor dieren

Ozon therapie voor dieren

SPA, komt van het Latijnse woord "Salus per Aquam", dit betekent gezondheid door water. Wanneer we praten over spa therapie verwijzen we naar alle vormen van gezondheidszorg waarbij water het belangrijkste ingrediënt is. Dit is een onderwerp voor iedereen omdat elke behandeling gepaard gaat met "badtherapie" of het nu is vanwege gewone gezondheid, huid /vacht verbetering, vacht groei, alopecia X, parasiet infecties, huidinfecties, allergieën... etc.

SPA behandeling met Ozon therapie, maakt gebruik van de mogelijkheid om Ozon toe te voegen aan het water. Dit heeft meerdere voordelen voor de huid door het bevorderen van de afvoer van gifstoffen en het bied ons de mogelijkheid om diep in te werken op de huid. Dit stimuleert de perifere bloedstroming (flushing) zodanig dat het gebruik van de Classic, Omega en Revital producten efficiënter en sneller doordringen en verdeelden over de huid.

Ozon therapie is een natuurlijke therapie die is gegroeid in de menselijke geneeskunde. Het bestaat uit het aanbrengen van een gas (Ozon O3) met therapeutische doeleinden.

Via de revolutionaire methode van Nogga voegen wij ozon direct aan de waterstroom via onze "microbellen" technologie. Ons systeem is innovatief omdat ozon gas normaal gesproken onstabiel is in water en het effect slechts een paar minuten duurt. Door de toepassing van ozon direct aan de waterstroom optimaliseren wij het effect en winnen wij tijd omdat er geen noodzaak is om een badkuipen te vullen. Door de toepassing van ozon op deze manier verlengen we de tijd dat de Ozon op de huid blijft. De Ozon wordt aangebracht bij het nat maken van de hond (Ozon blijft op de huid, terwijl de shampoo absorbeert), de Ozon wordt vervolgens opnieuw aangebracht bij het uitwassen van de shampoo (en later blijft op de huid opnieuw, terwijl de conditioner intrekt) en nog eens aangebracht bij het uitwassen van de Balsam.

Wat zijn de voordelen?
1. Zeer goede antioxidant, vertraagt het proces van de veroudering van de cellen, bevordert de zuurstof toevoer naar de cellen
2. Heelt littekens en brandwonden
3. Germicide eigenschap (ontsmettingsmiddel), elimineert schimmels, bacteriën en virussen
4. Pijnstillende en ontstekingsremmende werking
5. Bevordert de bloedsomloop door het activeren van het metabolisme van de rode bloedcellen en vervoert meer zuurstof naar de cel. Dit is extreem behulpzaam in geval van alopecia, door ozon oxygenaten het weefsels en activeert het metabolisme van vetzuren en bevordert het de circulatie
6. stimuleert het immuunsysteem, door het stimuleren van witte bloedcellen dit verhoogt de afweer van het organisme aanvallen van buitenaf.

Wij beschouwen ozontherapie zeer effectief om toe te voegen aan de bad therapie voor de volgende huidklachten :
Acne (puppy’s)
Dermatitis (van welke oorsprong)
Steun met littekens van wonden na de operatie of na trauma
Zweren
Vulva infecties
Schimmel infectie
Brandwonden
Otitis
Alopecia

Ozon therapie is een natuurlijke therapie die geen giftige residuen achterlaat in het lichaam omdat ozon wordt omgezet in zuurstof en zeer weinig bijwerkingen heeft echt is het niet aangeraden voor gebruik bij zwangerschap, hyperthyroïdie en natuurlijk een allergie voor ozon.

Vorig artikel Wat veroorzaakt verkleuring rond de ogen?
Volgend artikel Een hond scheren. Maakt dit hun koeler in de zomer?

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods