Nogga Trimsalon Worden

 Nogga Trimsalon worden? 

 

Bent u klaar voor een nieuwe kijk op vachtverzorging voor dieren?

🐾 Je maakt gebruik van het enige dermo cosmetic product dat beschikbaar is in Europa met natuurlijke actieve ingrediënten. De huid van de honden /katten van je klanten worden elke keer gezonder waardoor ze minder (tot niet meer) stinken en veel minder klitten krijgen.

🐾 Je kan ook de producten direct aan je klanten verkopen, bijvoorbeeld de Biphasic spray en Quassia spray zijn goede sellers, waardoor je ook geld erop kan verdienen. Je mag de producten ook verkopen op evenementen.

🐾 Je kennis over de functie van de huid en hoe deze te ondersteunen met dermo cosmetische producten wordt ook uitgebreid door middel van seminars en trainingen.

🐾 Je bent dan ook een stapje verder dan andere trimmers die "enkel dieren wassen" zonder iets aan de huid of vacht toe te voegen of nog erger, de vetlaag verwijderen.

🐾 Wij sturen ook klanten naar je door, voor trimbeurten, wasbeurten of huid therapieën en als je specialist in een bepaalde ras bent, dan vermelden we dit ook op onze site.

🐾 Wij hebben meer dan 150.000 bezoeken gehad aan onze site vanaf 01.01.2018 tot vandaag 

🐾 Je hebt ook toegang tot heel veel kennis in onze kennisbank (met speciale toegang voor professionals) over hoe bepaalde problemen met de huid en vacht kunnen worden aangepakt met dermo cosmetische producten.

En nog veel meer! 

 

Direct aan de slag? Natuurlijk!

Klik hier om ons formulier in te vullen en wij nemen contact met u op!

Voor professionals hebben wij ook professionele prijzen en 5 liter flessen beschikbaar.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods