Voorkomen is een stuk effectiever

Voorkomen is een stuk effectiever

“Nogga is alleen voor probleemvachten”

Onzin! Voorkomen is beter dan genezen toch?

3 van onze 4 productlijnen zijn ontwikkeld voor het ondersteunen van een gezonde huid, met een direct effect op de vacht. Nutri- cosmetic producten zijn ontwikkeld voor zorg op lange termijn in tegenstelling tot hun cosmetische tegenpolen die zich richten op het korte termijneffect.

Nutri- cosmetic producten zijn niet ontwikkeld voor een direct effect, zij zullen een beschadigde vacht niet een dag voor een show herstellen of volume geven aan een vacht die geen volume heeft. Wat ze wel doen is de huid voorzien van alles wat het nodig heeft om de best mogelijke vacht te ontwikkelen.

Net als bij mensen kost het tijd, geduld en doorzettingsvermogen om gezond te worden en blijven. Verwacht u van een anti-rimpel crème om 100% van al uw rimpels in een applicatie te doen verdwijnen?

Het is belangrijk om het onderscheid tussen de 2 soorten shampoos goed te begrijpen:

  • Nutri-cosmetic producten zoals Nogga
  • Cosmetische producten

Nutri-cosmetic producten creëren en behouden de perfecte omgeving voor de huid om de best mogelijke vacht te creëren. De term Nutri- cosmetic refereert naar supplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen, de stevigheid vergroten en de huid- en vachtverbetering ondersteunen.

Er zijn vele macro- en micronutriënten beschikbaar, die met behulp van talloze medisch-wetenschappelijke studies hebben bewezen te helpen om deze omgeving te creëren voor de huid.

Zo kunnen micronutriënten zoals Retinol (Vitamine A) duidelijk de stevigheid verbeteren waarbij micronutriënten zoals vitamine C een anti oxidatieve werking tonen. Daarnaast is een goede verhouding van voedingsstoffen zoals Omega-3 onmisbaar voor een mooie huid zonder huidproblemen. Niet elke dier ondervindt direct huidproblemen of lichamelijk klachten door een tekort, maar heeft het dier ‘een zwakke schakel’ in het lichaam, dan kan dit de klachten verergeren of zelfs veroorzaken.

Cosmetische producten (net zoals met make-up) kunnen heel snel een optische perfect effect geven. In een wasbeurt wordt de vacht stralend wit, volume kan snel gerecreëerd worden etc.

Dit alles komt wel met een prijskaartje. Hetgeen wat de huid en vacht het meeste nodig hebben wordt opgeofferd: Hydratatie

Betekend dit dat het ene type product beter is dan het ander? Absoluut niet.

Net zoals een goede moisturizer en foundation, complementeren deze elkaar. En hoe gezonder de huid in het algemeen is hoe minder make-up nodig zal zijn 😉

Houd de huid en vacht van uw huisdier glanzend en gezond met Nutri-cosmetic producten en mocht het nodig zijn, gebruik hoge kwaliteit cosmetische producten voor een grote dag zoals een show!

Zorg er altijd voor dat na de show weer genoeg “hydratie” wordt voorzien aan de vacht en huid.

De toekomst van dierenverzorging begint nu! Nogga is het enige product beschikbaar in Europa, met organische natuurlijke actieve ingrediënten die in staat is om de huid van buitenaf te voorzien van de voeding die het nodig heeft.

Lees hier meer over het belang van de hydratatie van de huid.

Vorig artikel Was jij nog steeds je huisdier zoals in 1999?
Volgend artikel Het gaat niet helemaal perfect met de huid van mijn hond... hulp!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods