Was jij nog steeds je huisdier zoals in 1999?

Was jij nog steeds je huisdier zoals in 1999?

Iedereen wil het beste voor zijn huisdieren, dus doen we ons best om hen gelukkig en gezond te houden. In de 21e eeuw leren meer en meer baasjes dat hun hartendiefjes ook een kwalitatieve huid- en vachtverzorging verdienen. Lees verder en ontdek hoe Sophia, oprichter van Nogga Europe, het belang van huid- en vachtzorg leerde (er)kennen!

Het beste product voor mij

Ik durf best zeggen dat ook ik een veeleisend baasje ben! Misschien heb jij deze zinnen ook wel eens uitgesproken?

  • Ik ben iemand die alleen het beste voor mijn huisdieren gebruikt
  • Ik doe veel onderzoek en zorg ervoor dat het product goede recensies heeft
  • Ik wil dat het product doet wat het zegt
  • Soms koop ik de 'grote merken' op basis van naam alleen, maar veel mensen gebruiken ze, dus ze zullen toch wel juist zijn voor mijn huisdier... 🤷

Toen ik voor het eerst op zoek ging naar het beste product voor mijn Pomeranian, leek dat een gemakkelijke taak: ga naar een winkel en koop een goede shampoo.

Deze taak veranderde echter al snel in een lange zoektocht naar wat mijn Pomeranian écht nodig had!

Het juiste product?

Dat klinkt misschien dramatisch, maar vaak stond ik urenlang mijn Pom 'Pumpkin' te wassen en drogen, enkel om haar nog erger te laten ruiken dan voor ik begon...

Ik moet bekennen dat ik, om mijn hondje toch lekker te laten ruiken, sterk geparfumeerde producten probeerde. 🤣 Wat ik toen nog niet wist is dat geur ongelooflijk belangrijk is voor baasjes, maar dat onze huisdieren de voorkeur geven aan een neutrale geur na het wassen.

Het werd nog erger toen ik er een tweede Pomeranian bijnam. Dreamie bleef na een wasbeurt steevast achter met een erg droge huid en een wollige vacht met klitten.

Schoonheid in eenvoud, oog voor gezondheid

In de cosmetica-industrie voor baasjes is 36% van de producten gericht op huidverzorging: hydrateren, verjongen, versterken, anti-roos... Waarom deden alle shampoos die ik probeerde niet hetzelfde voor mijn hartendiefjes?

Een passie om onze huisdieren de juiste verzorging te geven, met oog op gezondheid, werd een verbindende factor voor mij en andere huisdiereneigenaars. Als één team sloegen biochemici, trimmers en dierenliefhebbers de handen in mekaar. Nu ontwikkelt Nogga Europe shampoos & conditioners voor huisdieren, gelijkwaardig aan die van hun baasjes. Het resultaat:

In plaats van mijn hondjes enkel te 'ontvetten' en daarbij ook 'al wat goed is' uit hun huid en vacht te verwijderen, verschoon en versterk ik nu hun huid en vacht. 

Nogga is het enige Europese dermacosmetische merk dat actieve ingrediënten uit de natuur gebruikt. De ingrediënten zijn zacht voor de huid, hebben een aangename en natuurlijke geur, maar bovenal: hebben een wetenschappelijk bewezen werking!

Vachtverzorging begint met Nogga

Blijf niet achter in 1999! Ontdek met Nogga een nieuwe generatie van huid- en vachtverzorgingsproducten.

Voor ons staan een gezonde huid én een stralende vacht centraal!

Vraag advies en ontdek het juiste wasprotocol voor jouw hartendiefje, zoals vele baasjes al deden in de laatste 15 jaar!

 

Vorig artikel West Highland White Terrier en de Nogga Vet lijn
Volgend artikel Voorkomen is een stuk effectiever

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods