Ben je nog steeds je huisdier aan het wassen zoals in 1999?

Ben je nog steeds je huisdier aan het wassen zoals in 1999?

Iedereen wil het beste voor zijn huisdieren en in de 21e eeuw worden we ons steeds meer bewust van de gespecialiseerde zorg die onze huisdieren verdienen en nodig hebben om gelukkig en gezond te zijn.

Ik ben iemand die alleen het beste voor mijn huisdieren gebruikt, ik zorg ervoor dat het product goede recensies heeft, ik doe veel onderzoek en ik wil dat het product doet wat het zegt. Soms ben ik schuldig aan het kopen van de "grote merken" op basis van naam alleen, maar ze hebben altijd goede recensies ... 🤷
Toen ik voor het eerst op zoek ging naar het beste product voor mijn Pomeranian, leek dat een gemakkelijke taak; "Ga naar een winkel en koop een shampoo", dit veranderde in de grootste beslissing in het leven van mijn huisdier.

Dat klinkt misschien dramatisch, maar hoe vaak heb je urenlang je huisdier gewassen en gedroogd, enkel om je huisdier nog erger te laten ruiken dan voordat je begon? Of nog erger, uw huisdier heeft last van jeuk of haaruitval of van droge / vette vachten na het wassen met dat “top merk”?

Ik moet bekennen dat ik producten heb gebruikt die sterk geparfumeerd zijn, omdat mijn honden dan lekker ruiken 🤣

En geur is ongelooflijk belangrijk, voor ons ... maar niet voor onze huisdieren! Onze huisdieren geven de voorkeur aan de meest neutrale geur die mogelijk is in de producten waarmee we ze wassen.

Gewapend met deze informatie zijn we begonnen met het maken van een product dat zou opvallen tussen de massa aan producten. Uniek in zijn eigen categorie. Maar hoe kan een shampoo anders zijn dan de rest?

"Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gebeurd "

Nogga is het beste wat ooit is gebeurd met het huid en vachtverzorging regime van mijn huisdieren, in plaats van alleen mijn Pomeranians te wassen en alle "goede dingen" van hun huid en vacht te verwijderen (ook technisch bekend als de vetlaag). Ik voeg nu toe aan de huid met het enige product in Europa dat de essentiële actieve ingrediënten echt toevoegt waar het nodig is; dezelfde actieve ingrediënten die van nature al aanwezig zijn in de huid! Natuurlijk gebruik ik alleen zachte geuren die de gevoelige neus van mijn hond niet van streek maken, of die van mij, want mijn honden ruiken nooit meer naar een natte hond.

Er is schoonheid in eenvoud en ook in een gezonde huid.

Dit is een feit dat al bekend is voor de menselijke huidverzorging, want het is de belangrijkste categorie in de cosmetica-industrie met 36% en dit blijft enkel groeien.

Stap in de toekomst van vachtverzorging met Nogga en ga samen met je huisdier op reis naar een gezonde huid en een mooie vacht.

Vachtverzorging begint bij Nogga.

Blijf niet achter in 1999, stuur ons een bericht en ontvang vandaag nog een uniek huid- en vachtverzorging plan voor uw huisdieren. Onze tevreden klanten hebben dit al ervaren:

"Ben er zeer tevreden over ik ga meer dan ooit gebruik echt verschil met deze producten"

"Super tevreden! Gelijk elke keer! "

"Heerlijke shampoo voor de hond. Je merkt direct dat de vacht mooier wordt. "
Vorig artikel West Highland White Terrier en de Nogga Vet lijn
Volgend artikel Voorkomen is een stuk effectiever

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods