Verzend & Retour

VERZENDEN - NIET IN VOORRAAD:

We proberen het in elk geval binnen 2-3 werkdagen te bezorgen en als iets niet op voorraad is, binnen 14 dagen. Voor de juiste levertijd neem contact met ons op via de chat of e-mail. 

Heeft u iets snel nodig? Neem contact met ons op voor de opties. 

VERZENDEN - IN VOORRAAD:

Wanneer je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) besteld, is de verzendtijd doorgaans 2 á 3 werkdagen (tot het afgeleverd is aan de pakketdienst). Het afleveradres kun je ingeven in de betaalprocedure. Wordt je pakketje aangeboden en ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje de eerstvolgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je na enkele dagen nog steeds je bestelling niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan z.s.m. reageren, dit kan via ons contactformulier!

Hieronder staan de kosten voor verzending aangegeven:

Verzendkosten Nederland en België

Gratis verzending 
Vanaf €59

Verzendkosten €4.75 - afhalen bij een afhaalpunt
Bij besteding tot €59

Verzendkosten €6.25 - levering aan huis
Bij besteding tot €59

Verzendkosten Duitsland

Verzendkosten €7.50 - levering aan huis

Verzendkosten Verenigd Koninkrijk

Verzendkosten €9.99 - levering aan huis

Verzendkosten Rest van Europa /wereld

Verzendkosten €19.99 - levering aan huis 


Let op!: Wanneer u voor overschrijving kiest de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Indien u kiest voor deze betaalmethode is de levertijd langer dan normaal.

 

RETOURNEREN:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn 6,25 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien de artikelen door de koper zichtbaar zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nogga.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt ons retourportaal gebruiken om uw pakket te retourneren.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods