Naaktdieren (honden & katten)

Image result for naakthond

Beschrijving

Niet alle naakthonden zijn volledig naakt. Sommige rassen, zoals de Chinese gekuifde naakthond, hebben haar op hun hoofd, poten en staart. Door het gebrek aan haar zijn deze honden niet geschikt om te leven in koude klimaten en zijn ze slecht bestand tegen gure weersomstandigheden. Bij slecht weer moeten deze rassen vaak een jas of een mantel aandoen en wanneer het warm en zonnig is worden ze best ingesmeerd met zonnebrandolie en in de schaduw gehouden. Als de hond al enige tijd niet gewassen is kan de huid vettig aanvoelen en net zoals bij mensen kan het zijn dat deze honden mee-eters in de huid hebben.


Verhaarsysteem

Naaktdieren verharen niet.


Producten:

Naaktdieren zonder mee eters en puistjes gebruiken best de 

de balsam na het wassen als bodymilk aanbrengen en niet uitspoelen. Dit combinatie zorgt dat de huid gezond, gehydrateerd en soepel blijft. De balsam mag dagelijks aangebracht worden. 

wordt ook worden aangebracht bij naakthonden vanwege de UVA en UVB bescherming dat het bevat. 


Dieren met mee eters/puistjes gebruiken best de 


Scrubben is niet nodig! Wekelijks of elke 2-3 weken wassen tot de klachten volledig opgelost zijn. Voor koppige mee eters /puistjes 2x per week wassen tot de klachten volledig opgelost zijn. Dan kan de SB shampoo vervangen worden door de Lavender shampoo. 


Rassen: Amerikaanse Naakthond, Chinese gekuifde naakthond, Mexicaanse naakthond, Peruaanse Naakthond

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods