Maak kennis met Antoinette van Knip & Knap!

Waar kunnen onze lezers je vinden?

Ik ben actief in Landgraaf. Landgraaf ligt in Zuid-Limburg, tegen de grens met Duitsland.

Geweldig! Het charmante Limburg, waar warmte en gastvrijheid centraal staan! Vertel ons even hoe jij je salon hebt opgestart?

Mijn start als hondentrimster was eigenlijk een samenloop van omstandigheden en een passie voor huisdieren.
 
Voordat ik mijn eigen salon opende in januari van dit jaar, was ik actief in de zorg. Helaas gaf mijn vorige job me weinig voldoening. Ik nam graag de tijd om persoonlijk bezig te zijn met al mijn patiënten, maar dat was niet altijd mogelijk. De werkdruk was vaak immens, waardoor ik de patiënt niet de aandacht kon geven die deze verdiende.
 
Daarom besloot ik mijn leven een nieuwe wending te geven en volgde ik de trimmersopleiding. Nu kan ik zelf beslissen hoeveel tijd en aandacht ik spendeer aan de viervoeters op mijn trimtafel!
 

Leuk te horen dat je zo zorgzaam bent! Merk je dat je werkwijze invloed heeft op onze viervoeters?

Absoluut! Ik houd niet van 'lopendebandwerken'. Ik neem graag de tijd om de honden die langskomen in mijn salon te vertroetelen en te behandelen. Je ziet gewoon hoe een hond tot rust komt door zelf kalmte uit te stralen.
 
Wat me ook opvalt is dat dit voor vele verschillende rassen geldt. Ik ontvang honden groot en klein met alle vacht- en persoonlijkheidstypes… En mijn rust straalt praktisch altijd over op hen.
 
 

Wat mij vaak opvalt, is dat onze huisdieren ons ook dingen bijbrengen. Heb jij iets specifiek geleerd sinds je actief met honden werkt?

De grootste verrassing voor mij was het gevoel van trots. Baasjes geven je het vertrouwen om zorg te dragen voor hun harige maatjes, een hele eer!
 
Ook heb ik geleerd hoe slim en sluw honden kunnen zijn. Om je een voorbeeld te geven: regelmatig komt Willem, een labradoodle langs in mijn salon. Na enkele behandelingen startte hij me te ‘belonen’ met kusjes en likjes, halverwege de trimbeurt… Het duurde even, maar uiteindelijk realiseerden zijn baasje en ik dat hij dit deed om me af te leiden van het knippen van zijn nagels! Nu helpt zijn baasje mij met dit onderdeel van de behandeling.
 

Typisch! Honden kunnen ons zo gemakkelijk om de tuin leiden!
Slotvraag: waarom werk jij graag met de Noggaproducten?

Al tijdens mijn trimmersopleiding ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke producten die zachter zijn voor zowel mijn handen als hondenhuiden. De producten die we tijdens de opleiding gebruikten, waren erg chemisch en gaven me droge handen en winterkloofjes. Ik ben blij dat ik met Nogga een gezond alternatief heb gevonden!

Ook de kwaliteit van de shampoos en conditioners is top. De kostprijs van de producten was een drempel voor mezelf én voor mijn klanten, maar de kwaliteit rechtvaardigt de prijzen.

NoggiDe kostprijs van een product kan een drempel zijn, zeker als je een merk nog nooit geprobeerd hebt!
 
Enkele factoren die onze prijzen bepalen zijn:
  • Duurdere grondstoffen: we werken met natuurlijke extracten die vaak moeilijker te verkrijgen zijn dan chemisch geproduceerde grondstoffen.
  • De producten verpakken en de verzendkosten dragen ook bij tot de totaalprijs.
  • Ons laboratorium is nog steeds actief bezig met onderzoek, het verbeteren van onze producten en het ontwikkelen van een nieuwe lijn gezondsheidsproducten… meer info hierover in 2024!
Ben je nog niet overtuigd? Dan kan je een van onze minisets aanschaffen om de producten eenmalig uit te proberen!
 
Houdt wel rekening dat de Noggaproducten gezondheid op lange termijn beogen, met een gezonde en natuurlijk huid en vacht als resultaat. Je zal al een verbetering zien vanaf de eerste wasbeurt, maar om een complete ervaring te bereiken was je je hartendiefje best enkele keren, om de 3 à 6 weken!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods