Maak kennis met Anja van Pawsitivity!

Waar?
 
Mijn trimsalon is gelegen in Dessel, in de stille kempen van de provincie Antwerpen!
 
Voor wie?
 
Ik werk al vier jaar als gediplomeerd hondentrimmer. Alle rassen zijn welkom, maar het meest werk ik met Pomeranians en andere honden met een dubbele vacht.
 
Hoe het allemaal begon...
 
Toen ik startte met Pawsitivity, was ik nog geen trimmer. Mijn focus lag toen op paardenzorg en dogwalking. Tijdens mijn wandelingen met al die honden, merkte ik hoe sterk hun karakter kan verschillen. 
 
Ik wilde beter begrijpen wat onze honden ons vertellen en daarom volgde ik een 2-jarige opleiding tot hondengedragsbegeleider. Tijdens dit traject kreeg ik ook het trimmersvirus te pakken om honden mooier te maken! Je kan alvast raden wat mijn volgende opleiding zou worden...
 
Nu behandel ik honden in mijn salon met een gepersonaliseerde aanpak. Ik werk 1 op 1 met de hond en luister naar de signalen die ik krijg, zodat jouw hartendiefje zo weinig mogelijk stress ervaart!
 
Hét moment...
 
Al erg snel na mijn opleidingen maakte ik kennis met Rianna, een pracht van een Golden Retriever! Helaas was Rianna erg angstig en snel overdonderd door prikkels... Ik herinner me dat ze de eerste keer bijna op haar buik naar binnen kroop.
 
Het was een ware uitdaging, waarin alles wat ik geleerd had onmiddellijk op de proef werd gesteld. Eerlijk gezegd: het was een traject met ups en downs. Bij de start moesten we geregeld pauzeren om Rianna op adem te laten komen. We bleven echter 'pawsitief' en na verloop van tijd werd ze kalmer. Nu weet ze perfect wat er te gebeuren staat en komt ze netjes binnen en gaat piekfijn weer naar buiten.
 
Voor mij was dit de bevestiging dat ik op het juiste spoor zat. De visie die ik had voor mijn salon, met oog voor probleemgedrag en stress... het werkte! Werken met Rianna is voor mij een prachtervaring die me nog steeds energie geeft om door te gaan en mezelf te verbeteren.
 
Superverhaal! Maar wat doet een mens met al die energie?
 
Wel, de manier van werken in ons salon spreekt aan bij hondjes, baasjes én andere trimmers. We krijgen dan ook wel eens vragen van collega's over hoe zij deze aanpak kunnen integreren in hun salon.
Daarom openen we binnenkort de Pawsitivity Academy voor trimmers! Hier kunnen professionals terecht om hun kennis over hondengedrag te verbeteren.
 
Hoe passen de Noggaproducten in jouw verhaal?
 
De filosofie van mijn salon draait om gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Dankzij Google ontdekte ik Nogga en jullie verhaal, dus besloot ik jullie producten te proberen. Ik voelde onmiddellijk een verschil met de producten die ik in mijn opleidingen gebruikte. Ook de hondenzorgers die langskomen laten me geregeld weten hoe natuurlijk en schoon de vachten aanvoelen.
 
Onze klanten kopen ook geregeld de Biphasic Spray om de vacht een extra bescherming te geven tot hun hartendiefje weer terugkomt. Hierdoor hebben de vachten minder knoopjes en hebben wij makkelijker werk.
 
En ten slotte: de shampoos zijn erg zacht voor de handen... Niet onbelangrijk voor een trimmer!
 
Ten slotte: heb je ook een werkpunt voor Nogga?
 
De laatste maanden gebeurt het wel eens dat een pakketje beschadigd toekomt, omdat een fles is uitgelopen. Dit was voorheen niet het geval?
Noggi: Dit kan helaas gebeuren Anja! We krijgen hier wel eens vragen over... 
Sinds kort werken we samen met een nieuwe firma die onze pakketjes inpakt en verscheept. Al mijn flesjes en verpakkingen zijn anders, dus er is een leerperiode voor  hen. Gelukkig zijn mijn nieuwe onderd... euh collega's, oeps... erg enthousiast en leergierig! 
Daarnaast zijn sommige pakketbezorgers ook erg enthousiast. Ze willen je pakketje zo snel mogelijk leveren en zwieren het zo naar je voordeur! Hoewel deze werklust bewonderenswaardig is, kan dit de pakketjes ook beschadigen.
Wanneer je pakketje beschadigd is, kan je best afzonderlijke foto's maken van het pakketje en de inhoud en deze foto's naar ons mailen. Wij doen dan het nodige om de schade of verlies van jouw pakketje te compenseren!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods