Kort-of gladhaar

Image result for beagle


Beschrijving

De honden die tot deze groep behoren hebben een korte glad aanliggende vacht met een haarlengte dat varieert tussen een halve centimeter en twee centimeter. In het algemeen is dit type vacht zeer proper en heeft ze weinig tot geen geur. Ze is echter niet geschikt voor lange blootstelling aan het weer zonder bescherming van mantel of een jas, vooral in koudere klimaten. Insectenbeten kunnen een probleem vormen in warmere klimaten net zoals, in sommige gevallen, verbranding door de zon. De huid is zacht en gevoelig aan harde en agressieve producten zoals bepaalde shampoos en borstels, vooral als deze niet op de juiste manier gebruikt worden. Wanneer deze honden hun vacht verliezen, hebben hun fijne haartjes de neiging om zich stoffen in te weven en, in het slechtste geval, ook in de huid.


Verhaarsysteem

In principe verharen honden met dit type vacht slechts tweemaal per jaar door middel van blokverharing, maar in werkelijkheid verharen deze honden veel vaker. Dit komt deels doordat hun vacht maar een heel korte groeifase doorgaat. Indien de ruiperiodes elkaar snel opvolgen zal de vacht gaan neigen naar mozaïkverharing.

Producten

Honden met de neiging tot mozaïkverharing raden we aan om te wassen met de 

Dit is omdat de Purifying shampoo de huid versterkt en helpt om de vacht te regenereren waardoor deze honden minder haar verliezen. Voor het drogen en borstelen raden we aan om de 

te gebruiken.  Bij honden met een korte vacht die snel van huid klachten/jeuk (contact allergieën) leiden of graag zwemmen of moeten in de regen lopen raden we aan om de Biphasic spray aan te brengen 10 minuten voor dat ze in contact komen met de allergeen of het water omdat het is film vormend en heeft een beschermde effect tegen de invloeden van buitenaf. 


Honden die verharen tweemaal per jaar door middel van blokverharing raden we aan om te wassen met de 

Voor het drogen en borstelen raden we aan om de 

te gebruiken.  Bij honden met een korte vacht die snel van huid klachten/jeuk (contact allergieën) leiden of graag zwemmen of moeten in de regen lopen raden we aan om de Biphasic spray aan te brengen 10 minuten voor dat ze in contact komen met de allergeen of het water omdat het is film vormend en heeft een beschermde effect tegen de invloeden van buitenaf. 


Volg onze was protocol voor gezonde vachten om de beste resultaten te ervaren. Deze wordt ook mee in de doos met de producten verstuurd. 


Accessoires:

Mengfles & spray kop om de balsem gedeeltelijk aan te brengen


Gebruik De Producten Volgens Onze Tutorial:

Mochten er nog vragen zijn, stuur ons een chat! 


Rassen: Africanis, Alpha blue blood buldog, American foxhound, Ariégeois, Argentijnse dog, Basenji, Basset Artésien Normand, Basset Bleu de Gascogne, Basset hound, Beagle, Beagle-harrier, Beierse Bergspeurhond, Black and tan coonhound, Blue lacy, Borderterriër, Bostonterriër, Boxer, Bracco italiano, Braque d'Auvergne, Braque de Toulouse et de l'Ariège, Braque du Bourbonnais, Braque Saint-Germain, Broholmer, Bullmastiff, Bulterriër, Ca de Bestiar, Catahoula leopard dog, Chien d'Artois, Chihuahua, Chinese chongqing dog, Chippiparai, Cirneco dell'Etna, Combai, Dalmatiër, Dansk-Svensk Gårdshund, Dobermann, Duitse Brak, Duitse dog, Duitse Pinscher, Duitse staande hond (korthaar), Dunker, Engelse buldog, Engelse toyterriër, Faraohond, Fila Brasileiro, Finse Stövare, Foxhound, Foxterriër, Français blanc et noir, Français blanc et orange, Français tricolore, Franse buldog, Gotlandsstövare, Grand anglo-français blanc et noir, Grand Anglo-Français Blanc et Orange, Grand Anglo-Français Tricolore, Grand Bleu de Gascogne, Grand en Petit Gascon-Saintongeois, Greyhound, Grote Zwitserse sennenhond, Haldenstøvare, Hamiltonstövare, Hannoveraanse Schweiszhund, Harrier, Hygenhund, Jackrussellterriër, Labrador retriever, Manchesterterriër, Mastiff, Mastino napoletano, Mopshond, Ogar polski, Parson Russell-terriër, Perro de Presa Canario, Petit Bleu de Gascogne, Teckel, Whippet

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods