Het verschil

Wat onderscheidt Nogga van de rest?

In tegenstelling tot andere merken, passen wij hetzelfde principes toe aan onze huisdieren zoals die al jaren op mensen worden toegepast. We zorgen voor de huid en de vacht op dezelfde manier als huidverzorgings- en  haarverzorgingsproducten voor de mens.

Revolutionair!

Het is ouderwets om de vacht eenvoudig te wassen, wanneer het nu mogelijk is om ook de huid te voeden en verzorgen. Sinds 2006 zijn we overal in Europa beschikbaar om de gezondheid van de huid te verbeteren en tegelijkertijd de gezondheid van de vacht van honderdduizenden huisdieren te verbeteren.

Verrassend genoeg zijn wij het enige product in Europa welk gebruik maakt van natuurlijke actieve ingrediënten (die al aanwezig zijn in een gezonde huid) in de formulering die de bovenste laag van de huid binnendringen en de voedingsstoffen brengen tot precies waar ze nodig zijn om het meest effectief te zijn. Hierdoor wordt de natuurlijke balans van de huid niet alleen behouden maar ook nog eens versterkt.

We gebruiken actieve stoffen die bewezen zijn in huidverzorgingsproducten voor de menselijke huid om de structuur en stevigheid van de huid te verbeteren. We hebben onze producten geformuleerd met een lange lijst van bewezen micronutriënten zoals vitamine C (antioxidant), "age buster" microvoedingsstof: Retinol (vitamine A), die de stevigheid van de huid duidelijk verbeterd, om er maar een paar te noemen.

Het is ook algemeen bekend dat het aanvullen van omega-vetten goed is voor de gezondheid van de huid en de vacht, daarom hebben we ook plantaardige omega 3, 6 en essentiële vetzuren (EFA's) aan onze conditioners toegevoegd.

Om de voordelen van een voedingsstof ten volle te benutten, moet deze topisch worden toegepast. Wanneer een voedingsstof wordt geconsumeerd, wordt deze eerst door de inwendige organen gebruikt en komt er zeer weinig (indien aanwezig) tot aan de huid. Wanneer het in de juiste samenstelling rechtstreeks op de huid wordt aangebracht, kan de huid de voedingsstof opnemen en volledig benutten.

Een gezonde gebalanceerde huid = een mooie sterke gezonde vacht.

 

Wat gebeurt er als de huid haar natuurlijke balans verliest?

Geeft als resultaat huid klachten. Huidproblemen ontstaan doordat het natuurlijk evenwicht van de huid en zijn flora worden verstoord en uit evenwicht gebracht. Klik hier om verder te lezen.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods