About Cats&Dogs 2023

Nogga: écht unieke vachtverzorging!

 
Beste bezoeker, welkom op de tweede editie van de About Cats&Dogs beurs!
We begrijpen dat je enkele vragen hebt na het zien van onze poster. Daarom laten we graag Noggi -onze huisexpert- aan het woord!
Noggi: Nogga is het enige merk met dermacosmetische producten, boordevol natuurlijke actieve stoffen, verkrijgbaar in Europa. Graag vertel ik je hier alles over! Lees je de info liever in alle rust thuis? Schrijf je dan in op mijn superhandige nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van acties, promoties en de wetenschap achter Nogga!
 
Wat is Dermacosmetica?
 
Dermocosmetica is waar cosmetica en dermatologie - of grofweg schoonheid en gezondheid - samenkomen.
 
Dermacosmetische producten zijn speciaal ontwikkeld om diep door te dringen in de huid. Hier activeren en balanceren ze de werking van spiertjes, kliertjes en haarzakjes.
 
De ingrediënten in onze producten hebben een wetenschappelijk bewezen werking, in die zin dat ze écht op de huid inwerken. Door de huid van binnenuit te ondersteunen, kunnen we helpen bij het onderhouden en/of herstellen van een mooie, natuurlijke vacht.
Wat is het verschil tussen Nogga en andere shampoos?
 
Heb je wel eens gehoord dat het ongezond is om je huisdier vaak te wassen?
Afhankelijk van de shampoo die jij kiest, bevat deze zin een kern van waarheid.
 
Vele shampoos die je in de rekken terugvindt, zijn cosmetische producten.
Ze beogen een snel en -toegegeven- mooi resultaat, vaak met een lekker geurtje erbij.
 
Dit snelle effect heeft echter een prijs... Net zoals make-up voor baasjes, wassen deze shampoos de essentiële, gezonde vetlaag van de huid. Dit belemmert de weerstand van de huid en kan leiden tot uitdroging, jeuk, een vieze geur, roos en soms zelfs infecties!
 
De producten die Nogga heeft ontwikkeld gaan, in tegenstelling, uit van een gezonde basis: een gevoede, gehydrateerde en goed functionerende huid. Gezondheid staat bij ons centraal, want onze huisdieren hebben van nature al een mooie vacht! 
 
Welke shampoo raad je aan voor mijn huisdier?

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods