ONS VERHAAL

Veel meer dan zomaar een dierenshampoo

Sinds de start in Spanje in 2006 heeft Nogga de manier waarop we voor onze huisdieren zorgen gerevolutioneerd. Een uniek concept in Europa; Nogga loopt voorop en staat voor het belang van een gezonde huid en vacht.

MAAK KENNIS MET DE OPRICHTER

Mijn naam is Sophia en ik ben de oprichter van Nogga Europe. Ik ben helemaal weg van honden en Pomeranians zijn mijn passie.

Mijn reis naar een betere wijze van vachtverzorging begon met mijn zwart-witte Pomeranian “Dreamy”. Haar prachtige vacht was een genot te aanschouwen maar leed onder het gebruik van ongepaste producten. Droog, broos, wollig, vol knopen, moeilijk te borstelen ... de lijst ging maar door.

Ik had genoeg ervan telkens de ‘meest populaire’ producten op haar te gebruiken terwijl ze duidelijk zichtbare schade aanrichten aan haar huid en vacht. Ze verdiende beter, en dus ging ik op een missie om een product te vinden dat niet alleen haar vacht, maar ook haar huid goed zou verzorgen.

De redding? Een pareltje uit een kleine fabriek naast de Llobregat rivier in Barcelona, Spanje – zorgvuldig geformuleerd door een gepassioneerde biochemicus die van mening was dat huisdieren dezelfde kwalitatief hoogwaardige producten verdienen zoals deze ook zijn ontwikkeld voor de menselijke wereld van moderne dermacosmetische huidverzorging.  

ONS MERK

Nogga producten worden geproduceerd met gezuiverd water rechtstreeks uit de Llobregat rivier, die overigens ook groene energie voor ons genereert door onze waterturbine aan te drijven. Al onze producten worden geïnspireerd door ingrediënten die in de natuur te vinden zijn en om hun unieke gezondheidseffecten bekend staan. Hiermee waren wij in staat om de revolutie van huisdierverzorging te ontwikkelen: Producten die niet zomaar de vacht wassen, maar daarnaast ook de huid voeden en langdurig verzorgen.

De dagen waarin het excuus ‘het wassen van je huisdier is slecht’ gerechtvaardigd is zijn voorbij – dit is het moment waarop huisdierverzorging kennis maakt met de 21e eeuw. Voor de allereerste keer heeft het wassen van je huisdier enorme gezondheidsvoordelen voor de huid én vacht. Maar geloof ons niet zomaar, kijk wat onze klanten zeggen!  

JOIN THE NOGGA FAMILY

Ontdek de juiste vachtverzorging voor jouw hartendiefje

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods