Merry Christmas and a Happy New Year 2022!

Nogga wenst jou en je dierbaren een zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar. Is je huisdier toe aan nog meer verwenning?

Doe mee met onze eindejaarsloting en wie weet komt de Nogga-slee langs met een extra verrassing! Meedoen is heel eenvoudig!

1. Tel de hoeveelheid Nogga logo’s op de voorkant van de kaart
2. Maak een leuke, feestelijke foto met met jouw lieveling
3. Deel jouw foto op Instagram met de hashtag #NoggaEuropeXmas en vertel ons in het bijschrift hoeveel logo’s die je telt en misschien iets leuk over jouw hartendiefje!

De kleine letters: 

Deze verloting is alleen geldig voor bestellingen die geplaatst zijn tussen 24 en 31 december. De winnaars van de loterij worden op 3 januari bekend gemaakt.

Alleen deelnemers die het juiste aantal logo's tellen en de hashtag '#NoggaEuropeXmas' gebruiken, doen mee aan de loting. Alle deelnemers kunnen zo vaak als ze willen meedoen door verschillende posts in te zenden. Indien meerdere posts worden ingezonden kunnen de foto's van hetzelfde huisdier zijn maar moeten deze een unieke opstelling hebben. Elke unieke inzending [i.e. post] telt als een lot.

De waterblazer heeft een winkelwaarde van EUR 108,99. De zorgset die kan worden gekozen mag een maximale waarde hebben van EUR 49,99. Het is mogelijk om de producten in de set te wijzigen zolang de waarde niet wordt overschreden. Het is ook mogelijk om meer artikelen toe te voegen (tegen meerprijs). De Dry Dude kan in elke kleur of maat worden gekozen, één per winnaar.

Alle prijzen worden gratis verzonden.

Deze prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of cadeaubonnen.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods